Tens algun dubte? Te'ls responem tots fil per randa - Comprar una Rosa

FAQ's

PREGUNTES FREQÜENTS​

 

Podeu portar el ram a qualsevol punt?

Les empreses que gestionen les vendes i comandes que apareixen en la nostra web (regalarflores.net i quedeflores.com) tenen repartiment arreu de tot el territori català i espanyol, així que sí, pots rebre o enviar el teu ram a qualsevol ciutat, poble o vila.

¿Quan he de fer la comanda si ho vull per a un dia en concret? 

Pots realitzar la comanda quan vulguis, en el procés de compra et dóna l’oportunitat de triar la data d’entrega. A més, pots fer la teva comanda d’una forma ràpida i senzilla i pots fer el teu encàrrec sense necessitat de registrar-te.

Et recomanem però, que, donada la demanda, facis la teva comanda lo abans possible per tenir les màximes garanties d’entrega pel dia desitjat

Em puc contagiar quan rebi el ram?

Els repartidors van equipats amb tots els elements que requereix el protocol higiènic i les mesures de protecció donada la situació actual. L’entrega es fa amb la distància de seguretat recomanada i com que ja hauràs realitzat el pagament no cal que signis res!

Puc escriure una dedicatòria?

Quan enviem un ram de flors per felicitar a un èsser estimat gairebé més important que les flors és una fer-li una dedicatòria, per això aquest detall el tenim molt en compte. En el procés de compra pots escriure una dedicatòria de text o si vols que el teu regal sigui més original pots utilitzar les dedicatòries multimèdia, aquesta modalitat de dedicatòria consisteix a pujar un arxiu en el procés de compra i automàticament es generarà un codi QR que és el que nosaltres imprimirem a la targeta i el destinatari haurà de escanejar per veure el missatge multimèdia que li has preparat.

Com puc pagar?

S’accepten diferents formes de pagament perquè la seva compra sigui el més còmoda possible.

Els mètodes de pagament que s’accepten a aquestes pàgines són els següents:

  • Targetes de crèdit / dèbit 
  • PayPal
  • Transferència bancària