Regals personalitzats - Comprar una Rosa

Regals Personalitzats

Pots personalitzar tots
els regals!

LA NOSTRA SELECCIÓ

RELAXANT CORPORAL

Relaxant corporal en forma de gel que alleuja el cansament i pesadesa de peus, cames i cuixes a el final d'una dura jornada laboral o d'una sessió del teu esport preferit.

16,00 €

QUADERN PERSONALITZAT

Regala-li aquest quadern perqué hi apunti totes les receptes o les seves històries. Pots personalitzar-lo amb el teu missatge!

19,95 €

CAIXA OLIS DE CUINA DELUXE

La caixa de luxe conté 3 tubs amb diferents tipus d'olis: Sicilian Màfia amb gust d'oli d'orenga i formatge parmesà, Black Gold, amb oli amb gust de tòfones i From Italy With Love que conté oli amb gust de orenga.

30,95€

TAULA de tallar
personalitzada

Feta de fusta de Faig massís i amb un pràctic cordó de cuir, aquesta peça de cuina serà l'accessori perfecte per servir i decorar al mateix temps.​​

29,95 €

TOBLERONE PERSONALITZAT

Una barra de chocolate personalizada de Toblerone? Doncs sí! Pots personalizar l'embolcall amb una foto o un text fet a mida. Un regal original i d'alló més dolç!

8,95 €

MISSATGE DE XOCOLATA

Regala un deliciós telegrama de xocolata, envia el teu missatge de la forma més dolça! Perquè a qui no li encanta la xocolata?

12,95 €

KIT BELLESA PERSONALITZAT

La caixa de bellesa del Dia de la Mare, que pots personalitzar a mida és plena dels millors productes de bellesa de Tree Traditions, perfectes per relaxar-se i tenir un moment spa a casa.

44,95 €

KIT CERVESES PERSONALITZADES

5 tipus diferents de cervesa afruitada amb un envolcall molt especial! Personalitza el teu amb les fotos més xules i un text especial.

19,95 €