Rosa de Sant Jordi - Compra la millor rosa de Sant Jordi 2021

Sant Jordi 2021 Una rosa a cada casa

Rosa Sant Jordi

Comprar Roses per Sant Jordi online

Aquest Sant Jordi 2021 tornarà a ser molt diferent. I justament per això i més que mai, volem que puguis compartir aquesta diada tan màgica amb els més propers i regalar una rosa Sant Jordi online.

COMPRAR ROSES SANT JORDI

Comprar la millor rosa de
Sant Jordi online

La millor selecció PER COMPRAR roses SANT JORDI 2021

ROSA de SANT JORDI

19,90€

Una rosa vermella de tija llarga en una composició espectacular. T’arribarà adornada amb verds, cel·lofana i ràfia, i en un embolcall de màxima qualitat. Per celebrar la diada amb els que estimes!

RAM DE 12 ROSEs

44,90€

El ram de roses de color vermell està format per 12 roses vermelles freedom naturals de 60cm de longitud de tija provinents de les millors finques productores de roses vermelles, embolicades amb verds decoratius

RAm - bouquet de 18 roses

49,90€

Modern i romàntic arranjament d’un bouquet de 18 roses vermelles fresques de la millor varietat Freedom, de tall curt que t’arriben fresques i perfectament acondicionades. Pots triar també el mateix bouquet de 24 i 30 roses.

Comprar Roses Sant Jordi

Tres Roses vermelles

25€

Arranjament de tres roses vermelles de qualitat, verds decoratius juntament amb altres decoracions de pals i paper tela vermell. Unes Roses de Sant Jordi amb un toc modern, elegant i senzill. 

Jardinera amb Rosals VermellS

33,50€

Jardinera de fusta que conté 2 rosers vius que es poden deixar a la jardinera i després trasplantar. Si vols regalar roses vermelles d’una manera original aquesta composició es per a tu

Loving red ROses

35€

Aquest ram de 10 roses vermelles de Sant Jordi 2021 simbolitza la passió i l’amor que sents cap a una altra persona. Són un clàssic entre parelles i enamorats. 

rosa, MOËT & Chandon y BOMBONES

84,50€

El champagne és un dels maridatges més suggerents per regalar una rosa. Perque on hi ha cava hi ha alegria i Sant Jordi és el dia més alegre de l’any.

RAM DE 50 ROSES

109,90€

Ram confeccionat amb 50 roses vermelles, fresques y naturals, per una ocasió com Sant Jordi, que bé s’ho mereix. 50 roses vermelles freedom naturals de 60cm de longitud de tija provinents de les millors finques productores de roses vermelles, embolicades amb verds decoratius

Compra-la ara i li arribarà el dia de sant jordi!

UN COLOR PER A CADA PERSONA QUE ESTIMES

Colors i significat de la Rosa de Sant Jordi

ROSA vermella

El vermell és el color per excel.lència de les roses de Sant Jordi. Simbolitza la passió, l'amor, els sentiments a flor de pell en definitiva i és el color d'on prové la llegenda del drac.

Rosa blanca

Una rosa blanca és símbol de puresa i d'innocència. També demostra un sentiment de plenitud cap la persona a qui li regales.

ROSA GROGA

El groc simbolitza l'amistat i llum. Una rosa groga també destil.la optimisme i bones energies i sol ser molt regalada en persones que estan a l'hospital, ja que demostra que els desitgem salut.

ROSA BLAVA

El blau en les roses és símbol de confiança i afecte. El blau aporta calma i sentiments relaxants i alliberadors.

ROSA TARonja

Una rosa taronja és símbol de felicitat i alegria un dels colors que s'associa a la satisfacció i a l'èxit aconseguit. També es un color que estimula la creativitat.

Com conservar la
Rosa de Sant Jordi 2021

Comprar una rosa t'omplirà la casa d'alegria

A Comprar una Rosa t’oferim aquest guia per conservar la teva Rosa de Sant Jordi el màxim temps de la millor manera. El primer que haurem de fer es treure les fulles que quedin submergides en aigua per evitar així que es podreixin. Seguidament, haurem de fer un tall en diagonal a la tija d’uns 2 cm, per augmentar la superfície en contacte de l’aigua de la flor.

Ara ja podràs posar la rosa en un gerro o un altre recipient amb aigua, la suficient perquè cobreixi totalment la tija i així es mantingui correctament hidratada. Si vols, pots afegir-hi un conservant floral a l’aigua del gerro per evitar que proliferin bacteris fet que farà que la rosa allargui substancialment la seva vida.

Si no tens conservants hauràs de canviar l’aigua diàriament, procurant que el gerro quedi ben net i anar tallant un trosset de la tija de la rosa cada dia.

Si apliques aquests senzills passos la teva rosa de Sant Jordi conservarà les seves propietats durant 10-15 dies.

Comprar llibres per Sant Jordi online

La millor selecció de llibres per SANT JORDI 2021

ORIOL MITJÀ: A COR OBERT​

En aquest llibre el científic més mediàtic del moment, Oriol Mitjà, ens obre les portes del seu cor per descobrir els seus orígens, la infància a Arenys de Munt, com li va sorgir la vocació, i ens relata la crònica dels fets dins d’un govern dividit que es va veure superat per les cirumstàncies. Un llibre imprescindible que marcarà per sempre les futures generacions.

MARIA BARBAL: Tàndem

Tàndem és una història sobre la felicitat. No pas la que ens promet un viatge meravellós, ni tan sols la d’escoltar «T’estimo», sinó la que ens anima a pedalar acompanyats i a aconseguir-ne una de més profunda i duradora. Una novel·la deliciosa que explora la capacitat humana de bandejar els pensaments i els fets rutinaris i deixar-se portar per la vida.

ARCADI OLIVERES PARAULES D'ARCADI

Fent memòria de les seves lluites i de la seva vida, l’economista altermundista i referent dels moviments socials Arcadi Oliveres repassa en aquest llibre els conceptes que han guiat el seu posicionament: democràcia, refugiats i migracions, capitalisme, canvi climàtic, antiarmamentisme, cultura de la pau… 

Sanchez-Piñol: LES ESTRUCTURES ELEMENTALS DE LA NARRATIVA

El secret de les grans històries:un llibre indispensable pergaudir encara més de les lectures, les pel·lícules i les sèries. Aquest llibre no explica com s’escriu una història; aquest llibre explica com s’escriuen totes les grans històries que s’han escrit i que mai s’escriuran, i per què han captivat milions i milions de lectors. És una afirmació tan rotunda com certa.

La tradició de regalar la rosa de Sant Jordi

D'on ve la tradició de regalar roses per sant Jordi?

Regalar la Rosa de Sant Jordi és una tradició que no té un orígen del tot clar, pero hi han diverses fonts que indiquen que al segle XV ja s’organitzava a Barcelona una fira de roses amb motiu de Sant Jordi. Hi acudien sobretot nuvis, promesos i matrimonis joves, i això fa pensar que el costum de regalar una rosa té l’origen en aquesta festa, que se celebrava tradicionalment al Palau de la Generalitat.

Per Sant Jordi els carrers de tot Catalunya s’omplen de parades de roses. L’any passat va ser diferent i molts de nosaltres vam haver d’adaptar-nos a la situació i comprar roses Sant Jordi online. Aquest Sant Jordi 2021 tornarà a ser excepcional i per aixó es ideal anticipar-se i comprar una rosa de Sant Jordi per internet.

La llegenda de Sant Jordi

la història del drac i la princesa

Diu la veu popular que la llegenda de Sant Jordi, el Drac i la Princesa a Catalunya s’esdevingué a la vila de Montblanc temps enrere.  El Drac era el més poderós dels Dracs. I la Princesa era la més Princesa de totes car era la mateixa filla del Rei.

El terror que el Drac imposava era terrible. Cada dia devorava un parell de bens. Fins que calgué sortejar persones per a la fam de la Bèstia. I el Rei que vivia a la vila, va posar-hi la seva família en el sorteig, i de l’olla va sortir el nom de la princesa.

El Rei va acceptar el destí i no va voler cap canvi per cap altre Montblanquí dels qui s’oferien. Vestida de blanc la Princesa va anar al sacrifici.

I va sorgir un jove cavaller, armat de cap a peus, cavalcant un destrer blanc per tal de deslliurar-la. Era bell com el sol i era foraster i es deia Jordi. I envestí amb la fúria el Drac que venia per la Princesa que el va deixar estamordit, confós de tot i rebatut. Aleshores ell amb el cordó de la cintura d’ella lligà el Drac, tot amansit, que ja el seguia com una ovella.  Després amb un cop de llança rematà el Drac, en morir es fa fonedís a terra.

I on el Drac s’ha fos neix un roser de roses rojes com la sang, Sant Jordi en cull la més formosa i l’ofereix a la Princesa, munta a cavall i entre crits de joia travessa la muralla per la porta que en record d’aquesta gesta, encara avui es coneguda pel nom de Portal de Sant Jordi. 

Extracte del llibre “Les tradicions religioses de Catalunya; St Jordi i el Drac dels quatre elements”, d’Anna de Valldaura.

En aquests temps tan incerts volem reivindicar una tradició tan meravellosa i única com regalar una rosa per Sant Jordi. En la nostra web trobareu una àmplia oferta per comprar roses de Sant Jordi online i fer que la diada d’aquest any sigui tan màgica com es mereix.

SEGUEIX-NOS