Sant Jordi 2020 Una rosa a cada casa

Aquest Sant Jordi 2020 compra una rosa online

Aquest Sant Jordi ser脿 molt diferent a qualsevol altre, per貌 justament per aix贸 i m茅s que mai, volem que puguis compartir aquesta diada tan m脿gica amb els m茅s propers i regalar una rosa online. Aquest 2020 #unarosaacadacasa

ROSES

LLIBRES

I MOLT M脡S

Aqu铆 trobar脿s la rosa ideal per regalar online per aquest Sant Jordi 2020

La millor selecci贸 de roses per comprar online

ROSA de SANT JORDI

19.90鈧

Una rosa vermella聽de tija llargaen una composici贸 espectacular. T’arribar脿 adornada amb verds, cel路lofana i r脿fia, i en un embolcall de m脿xima qualitat. Per celebrar la diada amb els que estimes!

Darreres unitats!

RAM DE 12 ROSEs

39.90鈧

El ram de roses de color vermell est脿 format per 12 roses vermelles freedom naturals de 60cm de longitud de tija provinents de les millors finques productores de roses vermelles, embolicades amb verds decoratius

RAm - bouquet de 18 roses

45.90鈧

Modern i rom脿ntic arranjament d’un bouquet de 18 roses vermelles fresques de la millor varietat Freedom, de tall curt que t’arriben fresques i perfectament acondicionades. Pots triar tamb茅 el mateix bouquet de 24 i 30 roses.

RAM DE 50 ROSEs

109.90鈧

Ram confeccionat amb 50 roses vermelles, fresques y naturals, per una ocasi贸 com Sant Jordi, que b茅 s’ho mereix.聽50 roses vermelles freedom naturals de 60cm de longitud de tija provinents de les millors finques productores de roses vermelles, embolicades amb verds decoratius

ROSA DE SANT JORDI

14鈧

10% Descompte exclusiu

Amb el codi: santjordi20

La m茅s cl脿ssica de totes, la聽Rosa vermella especial per Sant Jordi decorada amb les tradicionals espigues de blat.

ROSA VERMELLA

12鈧

Una rosa vermella en una composici贸 espectacular聽 amb una decoraci贸 moderna i original per celebrar la diada.

ROSA VERMELLA amb bombons lindor

24鈧

(enviament incl贸s)

Rosa vermella de 60 cent铆metres de llarg especialment decorada per als m茅s enamorats juntament amb una caixa de bombons Lindor de 100 grams.

ROSES vermelles decorades

25鈧

(enviament incl贸s)

Arranjament composat per tres roses vermelles de qualitat, verds decoratius juntament amb altres decoracions de paper tela vermell.聽Un regal amb un toc modern, elegant i senzill.聽

Compra-la ara i li arribar脿 el dia de sant jordi!

UN COLOR PER A CADA PERSONA QUE ESTIMES

Colors i significat de les roses

ROSA vermella

El vermell 茅s el color per excel.l猫ncia de les roses de Sant Jordi. Simbolitza la passi贸, l'amor, els sentiments a flor de pell en definitiva i 茅s el color d'on prov茅 la llegenda del drac.

Rosa blanca

Una rosa blanca 茅s s铆mbol de puresa i d'innoc猫ncia. Tamb茅 demostra un sentiment de plenitud cap la persona a qui li regales.

ROSA GROGA

El groc simbolitza l'amistat i llum. Una rosa groga tamb茅 destil.la optimisme i bones energies i sol ser molt regalada en persones que estan a l'hospital, ja que demostra que els desitgem salut.

ROSA BLAVA

El blau en les roses 茅s s铆mbol de confian莽a i afecte. El blau aporta calma i sentiments relaxants i alliberadors.

ROSA TARonja

Una rosa taronja 茅s s铆mbol de felicitat i alegria un dels colors que s'associa a la satisfacci贸 i a l'猫xit aconseguit. Tamb茅 es un color que estimula la creativitat.

M茅s roses per comprar online

ROSA taronja ecologica

12鈧

Rosa natural en color taronja decorada i en caixa de regal.聽La rosa 茅s totalment fresca i conreada en producci贸 ecol貌gica.

ROSA vermella Espiral

16鈧

Una rosa vermella de producci贸 ecol貌gica en una composici贸 espectacular i una decoraci贸 moderna i original.聽

ROsa Blanca decorada

17鈧

Espectacular rosa blanca decorada. Et preparem de manera molt especial una rosa blanca de qualitat, de tija llarga amb uns verds decoratius que real莽en la bellesa de la flor natural.

ROSA vermella i bombons nestl茅

17鈧

Quin millor maridatge que una petita Caja Roja per fer m茅s dol莽a la diada de Sant Jordi 2020? Promoci贸 limitada!

rosa blanca + cava juve & camps

32鈧

(enviament incl贸s)

El cava 茅s un dels maridatges m茅s suggerents per regalar una rosa. Perque on hi ha cava hi ha alegria i Sant Jordi 茅s el dia m茅s alegre de l’any.

La millor selecci贸 de LLIBRES per REGALAR

Comprar llibres online鈥

JAvier Cercas:
Terra alta

Aquesta novel路la esdev茅 una reflexi贸 l煤cida sobre el valor de la llei, la possibilitat de la just铆cia i la legitimitat de la venjan莽a, per貌 tamb茅 en l’epopeia d’un home que busca el seu lloc al m贸n.

Alain corbin:
Hist貌ria DEl silenci

En el nostre ensordidor present, Alain Corbin recupera, a trav茅s de l’obra d’escriptors, artistes i fil貌sofs que van atresorar el recolliment i la calma, la hist貌ria d’un temps en el qual la paraula era inusual i preuada, i ens convida aix铆 a redescobrir el silenci o, dit d’una altra manera, la vida interior.

gonzalo torner: EL CORAZON DE LA FIESTA

Propulsat per una prosa vibrant i desvergonyida, i per una mirada tan incisiva com l煤cida, Gonzalo Torn茅 ha escrit, amb El cor de la festa, la seva novel路la m茅s auda莽, i una de les m茅s ambicioses i pertinents dels 煤ltims temps.

Isabel clara-sim贸: el teu gust

Amb el seu estil inconfusible, Isabel Clara Sim贸 autora obre de bat a bat les portes del seu m贸n literari i ens explica la vida d鈥檜na dona que evoca, amb ironia, un trajecte vital fet de retalls i peda莽os, amb la sensaci贸 que el cos i el cap se separen, perqu猫 tot i que les forces defalleixin, la passi贸 roman intacta.

Com conservar la
rosa de Sant Jordi

en 3 sencills passos

El primer que haurem de fer es treure les fulles que quedin submergides en aigua per evitar aix铆 que es podreixin. Seguidament, haurem de fer un tall en diagonal a la tija d鈥檜ns 2 cm, per augmentar la superf铆cie en contacte de l’aigua de la flor.

Ara ja podr脿s posar la rosa en un gerro o un altre recipient amb aigua, la suficient perqu猫 cobreixi totalment la tija i aix铆 es mantingui correctament hidratada. Si vols, pots afegir-hi un conservant floral a l’aigua del gerro per evitar que proliferin bacteris fet que far脿 que la rosa allargui substancialment la seva vida.

Si no tens conservants haur脿s de canviar l’aigua di脿riament, procurant que el gerro quedi ben net i anar tallant un trosset de la tija de la rosa cada dia.

La tradici贸 de regalar roses

D'on ve aquesta tradici贸?

La tradici贸 de regalar roses per Sant Jordi no t茅 un or铆gen del tot clar, pero hi han diverses fonts que indiquen que al segle XV ja s’organitzava a Barcelona una fira de roses amb motiu de Sant Jordi. Hi acudien sobretot nuvis, promesos i matrimonis joves, i aix貌 fa pensar que el costum de regalar una rosa t茅 l’origen en aquesta festa, que se celebrava tradicionalment al Palau de la Generalitat.

Per Sant Jordi els carrers de tot Catalunya s’omplen de parades de roses. Aquest any celebrarem la diada a casa i per aix贸 es ideal anticipar-se i comprar la rosa per internet.

La llegenda de Sant Jordi

la hist貌ria del drac i la princesa

Diu la veu popular que la llegenda de Sant Jordi, el Drac i la Princesa a Catalunya s’esdevingu茅 a la vila de Montblanc temps ha.  El Drac era el m茅s poder贸s dels Dracs ja que podia moure’s pel cel, per la terra i per l’aigua. I la Princesa era la m茅s Princesa de totes car era la mateixa filla del Rei.

El terror que el Drac imposava era terrible. Cada dia devorava un parell de bens. Quan li donaren bous i cavalls tampoc en tingu茅 prou. Fins que calgu茅 sortejar persones per a la fam de la B猫stia. I el Rei que vivia a la vila, va posar-hi la seva fam铆lia en el sorteig, i de l’olla va sortir el nom de la princesa.

El Rei va acceptar el dest铆 i no va voler cap canvi per cap altre Montblanqu铆 dels qui s’oferien. Vestida de blanc la Princesa va anar al sacrifici.

I va sorgir un jove cavaller, armat de cap a peus, cavalcant un destrer blanc per tal de deslliurar-la. Era bell com el sol i era foraster i es deia Jordi. I envest铆 amb la f煤ria el Drac que venia per la Princesa que el va deixar estamordit, conf贸s de tot i rebatut. Aleshores ell amb el cord贸 de la cintura d’ella llig脿 el Drac, tot amansit, que ja el seguia com una ovella.  Despr茅s amb un cop de llan莽a remat脿 el Drac, en morir es fa foned铆s a terra.

I on el Drac s’ha fos neix un roser de roses rojes com la sang, Sant Jordi en cull la m茅s formosa i l’ofereix a la Princesa, munta a cavall i entre crits de joia travessa la muralla per la porta que en record d’aquesta gesta, encara avui es coneguda pel nom de Portal de Sant Jordi. 

Extracte del llibre 鈥淟es tradicions religioses de Catalunya; St Jordi i el Drac dels quatre elements禄, d’Anna de Valldaura.

En aquests temps tan incerts volem reivindicar una tradici贸 tan meravellosa i 煤nica com regalar una rosa per Sant Jordi. En la nostra web trobareu una 脿mplia oferta per comprar roses online i fer que la diada de Sant Jordi 2020 sigui tan m脿gica com es mereix.

SEGUEIX-NOS