Sant Valentí 2021 | Regala flors per Sant Valentí | Comprar flors online

Sant Valentí

PER SANT VALENTÍ REGALA FLORS

RAMS
DE FLORS

FLORS DE TEMPORADA

ROSES

RAMS ORIGINALS

Per Sant Valentí diga-li amb flors

La millor selecció de RAMS I FLORS PER COMPRAR online

Una flor fresca i natural no falla mai, refresca, dona tranquilitat i alegra a tothom qui la rep!

Sweet Romantic

Els colors més dolços de la temporada es troben en Sweet Romantic. I com no podia ser d'altra manera, la rosa és l'autèntica protagonista, juntament amb una barreja de Ranunculus, anemone, àster i el foliage que li dóna un punt sec a la branca. Tota una experiència per als sentits!

desde 34 €

OriGINAL LOVE

Junta un ram de liliums amb un color tan espectacular com el vermell i tindràs el ram Original Love entre les teves mans. Un tipus de flor que t'enviem tancat perquè duri més temps a casa teva.

Desde 25

LES MILLORS FLORS PEr DIR T'ESTIMO

Les flors més regalades per Sant Valentí

Aquesta és la nostra selecció de flors per regalar el dia de Sant Valentí

ROSA

La rosa es la flor per excel.lencia, la que simbolitza des d'amor i passió fins a multitud d'altres sentiments, depenent del color o de l'ocasió per la que la regalem. Una flor tot terreny que mai falla.

ORQUIDEA

El significat de les orquídies és molt divers i el color hi juga un paper molt important. La seva simbologia principal és seducció, sensualitat també pot significar fecunditat. Són un dels majors símbols de perfecció de la natura.

TULIPA

El significat dels tulipans es relaciona principalment amb sentiments com l'amor i la passió. En funció de la seva tonalitats canvia la seva simbologia: el blanc, puresa i pau; el vermell amor i passió; el taronja, vigor i felicitat; el groc positivisme. Quin és el teu color?

LILIUM

Regalar lliris blancs és sinònim de puresa i innocència; els de to ataronjat simbolitzen la ment positiva i l'energia; els lliris grocs estan associats amb la felicitat, l'optimisme i la lleialtat entre amics; els blaus representen fidelitat; i, els liles la calma

MARGARITA

Aquesta flor, originaria de les Illes Canaries ,s'ha relacionat des de fa molt de temps amb la innocència i amb la puresa. El blanc a més es és un color que s'associacia a la pau, la tranquilitat i el benestar. Són unes flors molt versàtils i que solen ser ideals per complementar un ram mixte.

Els rams de flors més romàntics

La millor selecció de RAMS PER COMPRAR online

Una flor fresca i natural es la millor manera de dir-li t’estimo

SUNDAYS

Sundays és com aquesta sensació d'estar en un núvol. De gaudir del dia sense pensar en el demà. Una delicada combinació de roses i limonium embolicades d'eucaliptus i llentiscle. Un clàssic que es reinventa per seguir triomfant.

Desde 33 €

LOVIN RED ROSES

Un ram de roses vermelles és un encert ho miris per on ho miris. Aquest color simbolitza la passió i l'amor que sents cap a una altra persona. Són un clàssic entre parelles i enamorats.

Desde 35€

PINK MOOD

La puresa i elegància dels lliris fan que Pink Mood sigui absolutament irresistible. Un nou disseny amb lliris roses, eucaliptus, llentiscle i limonium que omplirà d'aroma qualsevol racó i et refrescaran la teva llar.

Desde 29€

RED BLOOM

Red Bloom combina la tradició d'un ram elegant amb la modernitat del nostre disseny tan característic. Roses vermelles, llentiscle i eucaliptus en una creació que enamora a primera vista.

Desde 32€

Les plantes més originals
per Sant Valentí

La millor selecció de FLORS I PLANTES PER COMPRAR online

És temps de gaudir casa teva, dona-li un caliu especial amb les plantes més boniques i originals!

Pamela

Pachira Aquatica, Castanyer d'aigua o Arbre de diners, Pamela és un arbret de grans fulles verdes. La seva original tronc enrotllat com una trena li dóna un aspecte rústic i un gran valor ornamental amb una bonica i perfumada flor groguenca.

desde 29 €

Big Savannah

Savannah, la nostra Sansevieria zeylanica o Llengua de Sogra, es caracteritza per les seves fulles bicolor en forma d'espases. Agrairàs posar-la a l'habitació perquè allibera oxigen a la nit.

desde 28 €

Miranda

Apodada com Planta de l'Formatge o Costella d'Adam, la Monstera Deliciosa és coneguda per les seves fulles foradades d'un verd brillant. Una planta resistent que dóna a qualsevol casa un aire de jungla.

desde 25 €

Regalar flors per Sant Valentí

Com escollir la flor perfecta?

Sant Valentí és una data molt especial en què ens agrada demostrar l’amor per la nostra parella o altres èssers propers. La tradició de regalar flors per Sant Valentí s’ha convertit en un moment molt esperat per totes aquelles parelles d’enamorats que cada any es consolida. Triar el tipus de flor més adient per cada persona és tot un repte, ja que el significat de cadascuna pot ser molt diferent. Les roses vermelles són una de les que més èxit tenen en aquesta data. 

Les flors són el millor regal per a transmetre sentiments i sensacions. Amb tot, cal tenir present que escollir amb cura el tipus de flor o el color de la mateixa és molt important ja que el que volem transmetre pot canviar molt en funció de la nostra elecció.

A Comprar una Rosa trobaràs els tipus de flors perfectes per fer que el teu detall sigui molt especial.

En aquests temps tan incerts volem reivindicar una tradició tan meravellosa i única com és regalar flors a la gent que estimes. Frescor, tranquilitat i vida són algunes de les qualitats que transmeten les flors. 

Ara, més que mai, és un bon moment per regalar flors, somriures i alegries. Descobrèix la selecció de rams més originals. 

SEGUEIX-NOS